Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μελισσανίδης: Μπαίνω αν μπουν και οι άλλοι!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, στους οποίους ξεκαθάρισε ότι θα μπει στην ΠΑΕ αν το πράξουν και οι άλλοι μέτοχοι (Νοτιάς, Παππάς). Πανό που έγραφε “δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου”, είχαν αναρτήσει νωρίτερα οι οπαδοί έξω από το σπίτι του. Για τις εξελίξεις ενημερώθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ τη Δευτέρα.

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην ΑΕΚ μετά την πρωτοβουλία των οπαδών να συναντήσουν τον Δημήτρη Μελισαννίδη. Από όσα ειπώθηκαν προκύπτει πως ο πρώην πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ προτίθεται να μπει μπροστά σε μία νέα προσπάθεια αρκεί να ενεργοποιηθούν και οι άλλοι μέτοχοι.

Αρχικά οι οργανωμένοι επισκέφτηκαν το σπίτι του «Τίγρη», όμως εκείνος δεν ήταν εκεί και ενημερώθηκαν πως βρίσκεται σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Έτσι μία αντιπροσωπεία πέντε από την Original και άλλων πέντε από τα Πατήσια, συνοδευόμενα από το νέο μέλος του ΔΣ, Αντώνη Ηλιόπουλο κατευθύνθηκαν στην περιοχή και συνάντησαν τον Μελισσανίδη.

«Σου ζητάμε συγγνώμη για ό,τι έγινε, εκ μέρους και του Δημήτρη Χατζηχρήστου», ήταν η πρώτη κουβέντα που είπαν οι οργανωμένοι και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τους απάντησε: «Δεν θέλω να μου ζητάτε συγγνώμη. Να καταλάβετε τι λάθος έγινε, και φτάσαμε να έχω κόψει το γήπεδο γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτή την ΑΕΚ, για να το διορθώσουμε».

«Πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα. Είναι τραγική η κατάσταση, δεν αντέχεται άλλο», τόνισαν τα μέλη των δύο συνδέσμων και εκείνος τους είπε:

«Δεν έχω ξεγελάσει ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ, είμαι εδώ παρά την λάσπη που έχω δεχθεί και τους κοιτάω στα μάτια. Δεν μπορώ να πληρώσω το μάρμαρο για τα τραγικά λάθη άλλων. Δεν είναι δίκαιο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για την ΑΕΚ. Αρκεί να βοηθήσουν. Να προκύψει ομάδα επιχειρηματιών και εγώ είμαι μέσα. Είμαι έτοιμος. Τους καλώ να συνεργαστούν μαζί μου για να έχω την ευκαιρία να κάνω την ομάδα μας όπως την ονειρευόμαστε όλοι».

Ο Μελισσανίδης συνέχισε, λέγοντας: «Αν δεχθούν να με βοηθήσουν ,όχι μόνο είμαι μέσα, αλλά μπαίνω μπροστά για να κάνουμε την ΑΕΚ πολύ μεγάλη. Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα. Δεν είναι παιδική χαρά. Θέλει προσπάθεια, δουλειά και πολλά χρήματα».

Έξω από την οικία Μελισσανίδη οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν απλώσει πανό που του απευθυνόταν με τη φράση “δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου”, ενώ αμέσως μετά το ραντεβού ο Ηλιούπουλος ενημέρωσε τον Δημητρέλο για τις εξελίξεις και πάρθηκε η απόφαση να οριστεί έκτακτο Δ.Σ. την προσεχή Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα.

Οπαδοί της ΑΕΚ στο σπίτι του Μελισσανίδη!

Ανάκογλου: Στα γραφεία του Παναθηναϊκού αποφάσισα για ΑΕΚ

Τρία προβλήματα για τον Λίνεν

Η ΑΕΚ στηρίζει τον Αρκούδα – Ζητάει το δεύτερο δείγμα

“Βόμβα” με Αρκούδα στην ΑΕΚ – Βρέθηκε ντοπέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε