Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μέλμπεργκ: “Ο Βαλβέρδε μας οδήγησε στον τίτλο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Όλαφ Μέλμπεργκ κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, εκθιάζει το έργο του Βαλβέρδε και ακτινογραφεί τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο Βίνιαλντουμ… έβγαλε τα μάτια του σκάουτερ του Ολυμπιακού

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ μίλησε…

Για το κλειδί της επιτυχίας: “Ήταν πολλά αυτά που μας οδήγησαν στην επιτυχία. Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε ο προπονητής, που δουλεύει σκληρά και γνώριζε καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Αμυντικά πήγαμε εξαιρετικά, ενώ με τις προσθήκες βελτιωθήκαμε πολύ στον επιθετικό τομέα. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και το ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, όπως πέρυσι.”

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: “Σίγουρα να κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα και να έχουμε στο Champions League ανάλογη πορεία, αν όχι καλύτερη, με αυτή που κάναμε πρόπερσι. Θα πρέπει να επενδύσουμε πάνω στη φετινή χρονιά για να χτίσουμε την επόμενη και να κάνουμε σωστό σχεδιασμό.”

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχαμε απογοητευθεί κάπως από την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά τώρα είναι όλα τέλεια και πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή της φιέστας, που είχαμε στο “Καραϊσκάκης”. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες να πετυχαίνουμε ένα στόχο μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Ολυμπιακός.”

Για το μέλλον του στον Πειραιά: “Ελπίζω πως θα μείνω και του χρόνου, αυτός είναι ο στόχος. Έχω άλλο έναν χρόνο συμβόλαιο. Το Champions League είναι μία μεγάλη διοργάνωση και μεγάλη πρόκληση για εμάς.”

Για τον κόσμο της ομάδας: “Δεν ξέρω τι να πω για τον κόσμο. Είναι πραγματικά υπέροχος ο τρόπος, που μας υποστηρίζουν. Θέλει πολύ δουλειά για να κερδίσεις την αγάπη τους. Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που κάνει ο κάθε παίκτης. Περιμένει από εμάς το 100% των δυνατοτήτων.

Περιμένει να δει από εμάς να παλεύουμε για κάθε φάση, για κάθε πρόκληση, κάθε πάσα και κάθε σουτ. Εγώ από την πλευρά μου αυτό προσπαθώ να κάνω. Να τα δίνω όλα και γι’ αυτό νομίζω πως ο κόσμος με αγαπάει.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε