Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μένει μέχρι να φύγει ο Νιόπλιας – Στην πόρτα της εξόδου Ζιλμπέρτο και Γκοβού

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Ισχυροί είναι οι τριγμοί που προκάλεσε στα θεμέλια του Παναθηναϊκού η ισοπαλία με την Λάρισα και η νέα τραγική εμφάνιση των «πρασίνων». Βαρύ το κλίμα για τον Νιόπλια που συναντήθηκε με τον Πατέρα. Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Το ζητούμενο στον αγώνα με την Λάρισα ήταν η νίκη και (επιτέλους) το καλό ποδόσφαιρο. Δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο, ενώ ο Κώστας Αντωνίου είχε προειδοποιήσει άπαντες στην Παιανία μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
 
Πλέον, η μπάλα περνάει στο γήπεδο του Νικόλα Πατέρα ο οποίος καλείται να πάρει αποφάσεις που θα επαναφέρουν την ομάδα στον σωστό δρόμο. Μέχρι χτες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στήριζε απόλυτα τον Νίκο Νιόπλια αλλά από το βράδυ του Σαββάτου τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
 
Οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου τόσο στο τελευταίο σφύριγμα του αγώνα όσο και κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ παίζουν τον ρόλο τους. Όμως το πιο σημαντικό είναι πως κοντεύουν τα Χριστούγεννα και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται χωρίς πλάνο μέσα στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση το πρωί της Κυριακής με τον Νίκο Νιόπλια και συζήτησαν για την κατάσταση στην ομάδα. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσής του, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Νικόλας Πατέρας είχε συνάντηση το μεσημέρι με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και από ώρα σε ώρα αναμένονται οι οριστικές τους αποφάσεις. Πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Αντωνίου και τον Κάρλος Φρέιτας να έθεσαν υπόψη της διοίκησης ότι κρίνουν αναγκαία την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.
 

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Κοζανίτη τεχνικού, ωστόσο στην διοίκηση υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για αρκετούς παίκτες. Σχεδόν ειλημμένη είναι απόφαση του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα! Σύμφωνα με πληροφορίες,, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Παιανία, αφού το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει, μιας και οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία των συζητήσεων μαζί του.
 
Νωρίτερα από τον Βραζιλιάνο, όμως θα φύγει ο Σίντνεϊ Γκοβού, αν δεν αλλάξει εντυπωσιακά η εικόνα που δείχνει. Η μεταγραφή του Γάλλου δημιούργησε πολλές  προσδοκίες τις οποίες δεν έχει ικανοποιήσει ούτε στο ελάχιστο. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά η διοίκηση των «πρασίνων» θα τον καλέσει τον Γενάρη για να συζητήσουν την λύση του συμβολαίου του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Λουίς Γκαρσία. Για αυτό τον λόγο τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε εγρήγορση το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, το οποίο εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε