Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μένει ο Δερμιτζάκης – Πρόστιμο σε όλους τους παίκτες

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, λήφθηκαν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Ξεκαθαρίστηκε ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης παραμένει στο πόστο του ενώ αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου σε όλους τους παίκτες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Την ώρα που ο κόσμος “βράζει”, όπως φάνηκε και στην σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν 15 σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ καλείται να βρει λύσεις.

Σε σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα στην οποία πήραν μέρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Ηλίας Βιολίδης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης από πλευράς διοίκησης και οι Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος από πλευράς τεχνικού τιμ, διαπιστώθηκε ότι το βασικό πρόβλημα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας ξεκινά από την απειθαρχία των παικτών.

Έτσι αποφάσισαν να επιβάλουν πρόστιμο σε όλους τους παίκτες, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό ενώ πιθανότατα θα είναι το ίδιο για όλους ασχέτως των συμμετοχών τους ή των συμβολαίων τους.

Υπήρξε απόλυτη στήριξη στον Παύλο Δερμιτζάκη ο οποίος την Τετάρτη θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, ενώ Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουν στους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε