Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μένει ο Μπάγεβιτς και χτίζει τη νέα ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς συμφώνησαν να διατηρήσουν τον Σερβοέλληνα τεχνικό στον πάγκο της “Ένωσης” και την επόμενη σεζόν. Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Αδαμίδη – Μπάγεβιτς για το σχεδιασμό.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία αποφάσισαν την παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ομάδας. Το συμβόλαιο του Σερβοέλληνα τεχνικού ολοκληρώνεται το 2011 και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αποκλείεται να το σπάσει.

 
Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία συνεπάγεται εκκαθαρίσεις στην ομάδα, καθώς θέλει να επιβάλει τον δικό του νόμο τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια. Οι σχέσεις του με πολλούς παίκτες της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες και από τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει, λογικά αυτοί θα φύγουν. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών ενώ δεν έλειψε και η κριτική από παίκτες, όπως ο Ίσμαελ Μπλάνκο. “Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά στημένος, με σωστή τακτική, ενώ εμείς κάναμε ό,τι όλη τη χρονιά”, τόνισε ο “Ζορό”, που δεν είναι ο πρώτος παίκτης που έχει επικρίνει δημοσίως τον προπονητή του.

Μπάγεβιτς και Αδαμίδης τα είπαν για αρκετή ώρα σε καλό κλίμα και σχεδίασαν τη νέα ΑΕΚ. Στη συνάντηση εκτός των δύο αντρών ήταν και οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης.  

Στην αποστολή ο Γκέντσογλου

Αναχώρησε για την Αλγερία ο Τζιμπούρ – Χάνει το ντέρμπι

Υπέγραψαν Ματεντζίδης – Αργυρίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε