Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μένει ο Χιμένεθ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης της ΑΕΚ μετά τα όσα ειπώθηκαν στο δείπνο κορυφής την Τετάρτη σχετικά με την παραμονή του Ισπανού τεχνικού.

Πολλά προβλήματα ενόψει Εργοτέλη

Ο Μανόλο Χιμένεθ δείπνησε το βράδυ της Τρίτης με τους διοικούντες την ΠΑΕ και συγκεκριμένα με τον μεγαλομέτοχο, Πέτρο Παππά, τον πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη, τους αντιπροέδρους, Κωνσταντίνο Καπετανάκη, Χάρη Κοσμάτο και το μέλος του Δ.Σ., Μάκη Κασνακίδη.
 

Το δείπνο είχε σκοπό να υπάρξει συσπείρωση στον μέγιστο βαθμό καθώς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η ΑΕΚ θέλει να ανακάμψει έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.
Από τις συζητήσεις δεν θα μπορούσε να λείψει το θέμα της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της “Ένωσης”. Ο Ισπανός διαβεβαίωσε τους διοικούντες ότι
 
σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ενωση, ωστόσο, θέλει και κάποιες εγγυήσεις για να μπορέσει να δουλέψει σωστά από τη νέα σεζόν πλέον και να επαναφέρει τους «κιτρινόμαυρους» στον δρόμο των επιτυχιών.
 
Οι διοικητικοί παράγοντες της ΑΕΚ, έδωσαν εγγυήσεις στον Χιμένεθ, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να φέρει εις πέρας το πλάνο που έχει εκπονήσει, αρκεί να ξέρει ότι όλα πηγαίνουν ρολόι έτσι ώστε να δουλέψει απερίσπαστος.
 
Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν κι από την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα μετέχει του χρόνου η Ενωση, ωστόσο, από το βρύ της Τετάρτης ο άνθρωποι της ΑΕΚ δε κρύβουν την αισιοδοξία τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε