Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μένει ο Ζίκο!

Ο λευκός Πελέ θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού
Ο λευκός Πελέ θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως διέρρευσε από στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Σε σεμινάριο προπονητών ο Μπάντοβιτς. Απολογήθηκαν Ντουντού-Στολτίδης.

Την ώρα που όλοι περίμεναν την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας του Ζίκο με τον Ολυμπιακού, η διοίκηση των “Πειραιωτών” εξέφρασε την στήριξη της στον Βραζιλιάνο προπονητή.

 
Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Χελάκη για τον Ζίκο

“Η ομάδα έχει προπονητή” αναφέρουν άνθρωποι του Ολυμπιακού, δίνοντας προσωρινά, τουλάχιστον, τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Ζίκο.
 
Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα μεταβεί στην Κοπεγχάγη για να δώσει το παρών στις 12, 13 και 14 του Ιανουαρίου σε σεμινάριο προπονητικής που διοργανώνει η Ουέφα.
 
Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν το πρωί οι δύο παίκτες που είχαν κληθεί σε απολογία. Οι Ντουντού Σεαρένσε και Ιεροκλής Στολτίδης έδωσαν εξηγήσεις στον Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο πρώτος για την συμμετοχή του χωρίς άδεια σε φιλικό αγώνα στην Βραζιλία και οι δεύτερος για φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ζίκο στην προπόνηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε