Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μένει στην ΑΕΚ ο Μανωλάς!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Έβερτον απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ λόγω της αναβλητικότητας του παίκτη, την ώρα που από την πλευρά του παίκτη τονίζεται πως ουδέποτε έφτασε στα χέρια τους συγκεκριμένη πρόταση.

Τελικά ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η Έβερτον απέσυρε την πρόταση της για τον 21χρονο στόπερ της ΑΕΚ καθώς κουράστηκε να περιμένει την απάντηση του, ενώ την ίδια ώρα οι Άγγλοι αναφέρουν πως η πλευρά του παίκτη έκανε λόγο για πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα.

Γενικότερα, οι λόγοι που οδήγησαν την μεταγραφή σε ναυάγιο δεν έχουν ξεκαθαριστεί, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να δίνουν διαφορετική εκδοχή.

Η Έβερτον πρόσφερε στην ΑΕΚ 600.000 ευρώ (θα έμπαιναν στα ταμεία της 420.000 ευρώ λόγω του 30% που διατηρεί ο Θρασύβουλος) και 900.000 ευρώ επιπλέον ως μπόνους συμμετοχών του ποδοσφαιριστή (400.000 ευρώ αν συμπλήρωνε 20 και 500.000 ευρώ αν συμπλήρωνε 40 συμμετοχές.

Από την πλευρά της “Ένωσης” τονίζεται πως ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία με την Έβερτον και πως απλά είχαν πει πως δεν θα έμπαιναν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη αν αυτός έδινε τα χέρια με τα “ζαχαρωτά”.

Την ίδια ώρα η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρει με τη σειρά της πως ουδέποτε είχε στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από τους Άγγλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε