Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μένει στην Football League o Αγρ. Αστέρας – Στα πλέι-άουτ η Καρδίτσα – Υποβιβάζεται ο Ιωνικός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεκτή έκανε την ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας η πειθαρχική επιτροπή της Football League και Football League 2 αλλάζοντας τα δεδομένα σχετικά με το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν απο την δεύτερη εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα μετά από αυτή την εξέλιξη δεν πρόκειται να γίνει μπαράζ για το ποια ομάδα θα συμμετάσχει στα πλέι-άουτ (ο αγώνας μπαράζ ήταν να γίνει ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Ιωνικό) καθώς η ομάδα της Νίκαιας υποβιβάζεται στην Football League 2.

Ο Ιωνικός μένει στην 17η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας φτάνει τους 36, ισοβαθμώντας με Θρασύβουλο και Ηλιούπολη. Αυτές οι τρεις ομάδες μαζί με τον Εθνικό θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μέσω πλέι άουτ.

Η Επιτροπή κατακύρωσε με σκορ 3-0 υπερ της Αναγέννησης Καρδίτσας την αναμέτρηση Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας και επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στους Νικαιώτες. Παράλληλα, απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας στην αναμέτρηση Πιερικός-Ιωνικός, διότι δεν πλήρωσε το απαιτούμενο παράβολο (κατέβαλε 350 ευρώ αντί για 700 ευρώ), ενώ απέρριψε δεύτερη ένσταση της Καλλιθέας για την αναμέτρηση Καλλιθέα-Ιωνικός, διότι ήταν εκπρόθεσμη κατά μία μέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε