Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μέσα Λίνο και Βιεϊρίνια – Εκτός “μάχης” ο Μουσλίμοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα προβλήματα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ καθώς στις απουσίες των Τσιρίλο και Ίβιτς προστέθηκε και αυτή του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ. Στην αποστολή Βιεϊρίνια και Λίνο. Σύσσωμο το ΔΣ στην Τούμπα.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης και αποχώρησε με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την κρισιμότατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
 
Αντίθετα ο Μάκης Χάβος είδε τους Βιεϊρίνια και Λίνο να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.
 
Οι 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως στην τελευταία προπόνηση του “δικεφάλου του βορρά” πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ  που διεξήχθη στο γήπεδο της Τουμπας, το παρών έδωσε σύσσωμο το ΔΣ με επικεφαλής τον Θοδωρή Ζαγοράκη, δείχνοντας πως η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε