Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέσα ο Φωτάκης – Νοκ-άουτ για 3 εβδομάδες ο Κατσικάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Φωτάκης προπονήθηκε την Τρίτη χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Δώνη για τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Πλήγμα με τον Κατσικά που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες.

Ο Φωτάκης ταλαιπωρούταν από οσφυαλγία περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδική θεραπεία για να την ξεπεράσει. Τελικά τα κατάφερε την Τρίτη αφού προπονήθηκε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό βρισκονται και οι Λίαμ Λόρενς και Κώστας Κατσουράνης καθώς οι εξετάσεις που είχαν υποβληθεί οι δύο παίκτες ήταν «καθαρές»

Από την πλευρά τους, ο Σεκού Ολίσε και ο Κώστας Σταφυλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γεωργιάδης και ο Κατσικάς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Μάλιστα ο στόπερ του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για 3 με 4 εβδομάδες αφού από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε προέκυψε πως έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσικάς, μετά από το πρόβλημα που προέκυψε στην προπόνηση της Κυριακής, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο. Ένας τραυματισμός που προήλθε κατά τη διάρκεια ασκήσεων με τελειώματα, όπου ο ποδοσφαιριστής κλώτσησε «αέρα».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να ενσωματωθεί και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ομάδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε