Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μέσα σε όλα…και ο Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε τι φάση βρίσκεται το θέμα της επιστροφής του Ισπανού στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ποια τα άλλα ονόματα που “παίζουν” για τη νέα χρονιά. Ο Λαυρεντιάδης και η σημασία του ποσοστoύ του.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την επιστροφή του Βαλβέρδε, ο Ισπανός δεν αρνείται ενδιαφέρον και από την πλευρά του, αλλά ο μάνατζερ του αποκάλυψε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του, τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες που έχει “φουντώσει” η φημολογία.

“Δεν έχει πάρει κανένας από τον Ολυμπιακό τηλέφωνο. Ο Ερνέστο ξέρει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αγαπάει και είναι περήφανος γι’αυτό. Δεν έχει κλείσει με κάποια ισπανική ομάδα. Για φέτος δεν πρόκειται να εργαστεί κάπου αλλού. Θα δούμε τι θα γίνει”, δήλωσε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, στην εφημερίδα “Sportday”.
 
Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες εξετάζουν όλες τα ενδεχόμενα για τον πάγκο τους, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Η λίστα σαφέστατα δεν περιορίζεται μόνο στον Βαλβέρδε και ένα από τα ονόματα που ακούγεται είναι αυτό το Έρικ Γκέρετς. Ο 55χρονος Βέλγος, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς αυτή τη στιγμή προπονεί την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, της οποίας δέχθηκε την πρόταση μόνο για οικονομικούς λόγους. 

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, πάντως, εξαρτάται από το “ξεκαθάρισμα” στο τοπίο των διοικητικών. Ήδη υπάρχει σε εκκρεμότητα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Υπολογίζεται ότι απαιτούνται 20εκ ευρώ για να γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα χρονιά και το θέμα είναι αν ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης επιθυμεί να μπει στην ΠΑΕ με μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών από το 10% που κατέχει αυτή τη στιγμή. 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε