Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσάζοντες και μυστικά συμβόλαια για τις προσκλήσεις στην Εθνική ομάδα;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπάρχει “καπνός” πίσω από τη “βόμβα” Αμανατίδη; Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή κρύβουν υπαινιγμούς για σχέσεις της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής με μάνατζερ. Γιατί τα λέει τώρα ο Αμανατίδης;

“Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους”.

Η δήλωση-καταπέλτης του Γιάννη Αμανατίδη ενδεχομένως να φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας μια κατάσταση που ήταν γνωστή στα αποδυτήρια της Εθνικής εδώ και πολύ καιρό, αλλά μέχρι σήμερα όλοι σιωπούσαν.

Αντίο Αμανατίδη απο την Εθνική με “βόμβα”

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWSIT πολλοί παίκτες της Εθνικής, φέρονται να εξασφάλιζαν τη συμμετοχή τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέσω μάνατζερ που διατηρούσαν στενές σχέσεις με το απερχόμενο τεχνικό επιτελείο.

Όσοι είναι κοντά στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια ψιθυρίζουν ότι οι κλήσεις ορισμένων Διεθνών δεν ήταν αξιοκρατικές. Λέγεται ότι οι πελατειακές σχέσεις ποδοσφαιριστών με συγκεκριμένους μάνατζερ, καθόριζαν μέρος της αποστολής της Εθνικής σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, αφήνοντας κάποιους άλλους εκτός ομάδας.

Αν όλα αυτά ευσταθούν το NEWSIT θέτει ορισμένα σοβαρά ερωτήματα, που πρέπει άμεσα να απαντηθούν.
Ποιοι είναι οι μάνατζερ που “καθόριζαν” το ρόστερ της Εθνικής και ποια η σχέση τους με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Αμανατίδης: “Τα είπα τώρα γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο Μουντιάλ”

Στο ερώτημα, γιατί επέλεξε τώρα να σπάσει τη σιωπή του ο Αμανατίδης, ο ίδιος ο παίκτης έδωσε την απάντηση του στην εφημερίδα Goal:

“Εγώ ούτε μεταγραφή ούτε προσωπική προβολή ήθελα από την εθνική ομάδα. Χαιρόμουνα και ήμουν υπερήφανος που ερχόμουν σε αυτήν. Ετσι και τώρα. Δεν αναζητώ να κερδίσω κάτι. Οσα είπα τα είπα για το καλό της και μόνο. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα παίξω ξανά σε αυτή. Θέλω απ’ την καρδιά μου να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Φερνάντο Σάντος και στην ομάδα”.

Παράλληλα, διευκρινίζει ποια είναι τα “Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά”: “Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Αγγελος Μπασινάς. Κακώς έφυγαν και κακώς τους σταμάτησαν με τον τρόπο που το έκαναν”.

Όπως και να έχει το θέμα είναι σοβαρό και η ΕΠΟ οφείλει να αναλάβει δράση, για να ξεκαθαριστεί το “τοπίο”.

Πρέπει άμεσα να κληθεί ο Γιάννης Αμανατίδης, για να διευκρινίσει τις καταγγελτικές δηλώσεις του, ενώ και ο Γερμανός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, οφείλει μια δημόσια τοποθέτηση-απάντηση στις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε