Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσι: Δεν τα παρατάνε εύκολα οι Έλληνες – Αλλαγές από Μαραντόνα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής μίλησε για τον αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη, όμως ο ίδιος ίσως να μην αγωνιστεί.

Με δηλώσεις του στην “SportDay” το παιδί – θαύμα του παγκόσμιο ποδοσφαίρου έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδος και μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης.

 
“Η ομάδα της Ελλάδας, είναι αξιόλογη ομάδα και οι παίκτες της δεν τα παρατάνε εύκολα. Θα παίξουμε, όπως πάντα, για να νικήσουμε με φουλ επίθεση. Σε ένα Μουντιάλ όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Όλοι είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Για εμάς ο πιο μεγάλος αντίπαλος είναι η ίδια η Αργεντινή. Αν εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο, τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αλλά ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντίπαλο, όποιος και αν είναι αυτός”, υπογράμμισε ο Λίονελ Μέσι.
Ο ίδιος πάντως είναι πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Τύπος τις τελευταίες μέρες στην Αργεντινή τονίζει την ανάγκη για ξεκούραση του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσανατολίζεται να τον αφήσει στον πάγκο. Παράλληλα, εκτός ενδεκάδας θα μείνει και ο Χαβιέρ Μασεράνο, ο οποίος έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα και αν δει άλλη μία δεν θα αγωνιστεί στην φάση των “16”, ενώ ο Βερόν ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Έτσι, ο Μαραντόνα αναμένεται να χρησιμοποίησει τον μοναδικό διαθεσιμό αμυντικό χαφ, τον Μπολάτι.
Αλλαγές όμως είναι πολύ πιθανό να γίνουν και στην επίθεση με τους Μιλίτο και Παλέρμο, που δεν πήραν πολύ χρόνο μέχρι τώρα, να διεκδικούν φανέλα βασικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε