Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέσι: Έχω κλάψει για την Εθνική Αργεντινής

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε πως δεν έχει πετύχει τίποτα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του, ενώ απάντησε και σε αυτούς που τον κατηγορούν για αδιαφορία.

“Αναγνωρίζω πως με την εθνική Αργεντινής δεν έχω πετύχει αυτά που θα ήθελα. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλη η ομάδα που δεν έχει καταφέρει να παίξει ανάλογα με τις πραγματικές δυνατότητές της”, δήλωσε αρχικά ο Μέσι στην αγγλική “Sun” για να συμπληρώσει:

“Είναι αδύνατον στο σημερινό ποδόσφαιρο να παίρνει ένας παίκτης μόνος του έναν αγώνα. Χρειάζεται να συνεισφέρουν όλοι οι συμπαίκτες του. Από τη μεριά μου αναγνωρίζω πως σε πολλά παιχνίδια δεν ήμουν όσο καλός θα έπρεπε. Ο πιο αυστηρός κριτής μου, είμαι εγώ ο ίδιος. Και όταν δεν παίζω καλά, εκνευρίζομαι απίστευτα”.

Κάποιοι τον έχουν κατηγορήσει για έλλειψη… εθνικής συνείδησης, αφού λείπει από την Αργεντινή από μικρή ηλικία. «Έχω κλάψει για τη φανέλα της εθνικής μας. Έχω μείνει ξύπνιος μετά από ήττες. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για κάτι, είμαι παθιασμένος με την εθνική μου και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Άσχετο αν δεν το καταφέρνω πάντα», κατέληξε ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε