Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΜΕΣΙ και όποιος αντέξει, Μπαρτσελόνα – Στουτγάρδη 4-0

Ο Μέσι μέγεψε για ακόμα μία φορά το φίλαθλο κοινο στο Καμπ Νου
Ο Μέσι μέγεψε για ακόμα μία φορά το φίλαθλο κοινο στο Καμπ Νου, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Αργεντινός “μάγος” προσέφερε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση οδηγώντας την ομάδα του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

Ο Λιονέλ Μέσι με φόρα από το χατ-τρικ απέναντι στην Βαλένθια έκανε άνω κάτω και την άμυνα των Γερμανών. Μόλις στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια του από το κέντρο του γηπέδου! Δέκα λεπτά αργότερα έδωσε στον Τουρέ ο οποίος σέρβιρε στον Πέδρο για το 2-0. Το σόου σταμάτησε για λίγο και συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Άλβες και Πέδρο να “κρύβουν” την μπάλα για να έρθει ο Μέσι και να γράψει το 3-0 στο 60΄. Κάπου εκεί η μπλαουγκράνα κατέβασαν στροφές μέχρι ο Μπόγιαν να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 89΄.

 
Η Μπαρτσελόνα, πλέον, είναι η μόνη ομάδα από την Ισπανία που συνεχίζει στον θεσμό μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ και της Σεβίλλη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Ινιέστα (88’ Μπόγιαν), Μέσι, Ανρί (78’ Μιλίτο), Μπουσκέτς (66’ λ.τ. Ιμπραΐμοβιτς), Πέδρο, Μάξγουελ, Τουρέ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Κρίστιαν Γκρος): Λέμαν, Μολινάρο, Νίντερμαϊερ, Ντελπιέρ, Κακάου, Χλεμπ, Σέλοσι, Κεντίρα, Πογκρέμπνιακ (69’ Μάρικα), Κουζμάνοβιτς, Τρες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε