Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Mέσι, Κριστιάνο και στη μέση ο Φαλκάο! (vids)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Με τον θόρυβο για Ρονάλντο και Μέσι να έχει καταλαγιάσει, μετά την παράσταση που έδωσαν στο clasico, το gazzetta.gr παρουσιάζει τη σύγκρισή τους με τον Ράνταμέλ Φαλκάο, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Μέσι και Ρονάλντο δεν παίζουν μόνοι τους για τη θέση του πρώτου σκόρερ, του Trofeo Pichichi. Ο Φαλκάο φιλοδοξεί να τους κλέψει τη διάκριση. «Αυτή τη στιγμή ο Κολομβιανός είναι σαν τους Μέσι και Κριστιάνο. Όλοι τους είναι από άλλον πλανήτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης και προπονητής Μπερντ Σούστερ, ενώ ο ίδιος ο Tigre ξεκαθάρισε ότι: «Είμαι σε θέση να συνεχίσω να τους κοντράρω. Θέλω να επαναλάβω το περσινό μου επίτευγμα». Τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί τώρα, δείχνουν να τον ευνοούν…

Με τα δύο τους γκολ στο clasico, Μέσι και Ρονάλντο έφτασαν τα οκτώ τέρματα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όσα έχει και ο Φαλκάο. Ο μεν Αργεντινός όμως έχει παίξει 571 λεπτά, δηλαδή μετράει ένα γκολ ανά 71 λεπτά, ενώ ο Πορτογάλος 605 λεπτά. Σκοράρει δηλαδή ανά 76 λεπτά. Από την πλευρά, του ο Φαλκάο έχει οκτώ γκολ σε μόλις 449 λεπτά. Δηλαδή σκοράρει ένα γκολ ανά 56 λεπτά, έχοντας σαφώς καλύτερη συχνότητα από τους δύο μεγάλους του αντιπάλους. Αντικαταστάθηκε στο 80′ της αναμέτρησης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη δεύτερη αγωνιστική, έχοντας προλάβει να κάνει χατ-τρικ και στο 52′ αυτής με τη Μπέτις, αφήνοντας «κληρονομιά» στους Μπέτικος δύο τέρματα!

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε