Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσω Πατέρα ο “κόκκινος” Αφρουδάκης έγινε “πράσινος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε υποσχεθεί στην ομάδα πόλο ένα μεγάλο δώρο το καλοκαίρι και έκανε πράξη την υπόσχεση του, ντύνοντας στα “πράσινα” τον Γιώργο Αφρουδάκη. “Όνειρο να παίξω στον ΠΑΟ” δήλωσε ο διεθνής πολίστας.

Μία από τις σημανικότερες μετεγγραφές της ιστορίας της έκανε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ότι φέτος είναι αποφασισμένη να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχλια του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης ντύθηκε στα “πράσινα” με χρήματα που διέθεσε ο Νίκος Πατέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε υποσχεθεί ένα δώρο και καλύτερο δεν θα μπορούσε να κάνει, Μαζί με τον Γιώργο Αφρουδάκη θα αγωνίζονται πλέον και ο αδερφός του Ζάχος αλλά και ο τερματοφύλακας, Φίλιππος Καραμπέτσος.

Ο διεθνής πολίστας μίλησε στο ΝοvaΣπορ FM για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

Ήταν όνειρο να παίξω κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. Το είχα από τότε που ήμουν στη Βουλιαγμένη. Ήταν ώριμες οι συνθήκες να αγωνιστώ φέτος σε αυτή την ομάδα κι έγινε. Η προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να με πάρουν ήταν τεράστια. Αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια ήταν ο Νίκος Πλυτάς. Ο χώρος του πόλο θέλει έναν καλό Παναθηναϊκό και είναι καλό για όλους μας να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα. Το αξίζει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, ίσως ο μεγαλύτερος.

Βήμα βήμα ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια, που τόσο πιστεύω να συνεχίσω να παίζω πόλο, να φτάσουμε στην κορυφή. Ακόμη, παρά τη μεταγραφή τη δική μου και του αδερφού μου, απέχουμε πολύ, αλλά με δουλειά και προγραμματισμό θα τα καταφέρουμε.

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο παίκτες, εμένα και τον Χατζηθεοδώρου, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητηθούν τα πρωτεία του. Έχει 13 παίκτες και μπορεί να κάνει δύο ομάδες που θα έφταναν στον τελικό. Ο Πανιώνιος είναι μια αξιόλογη ομάδα και από εκεί και πέρα η Βουλιαγμένη, ο Παναθηναϊκός, η Χίος και ο ΠΑΟΚ θα παλέψουν για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα, κάτι που δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία. Η όρεξη έχει ανοίξει για όλους τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά δεν θα έχει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε