Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ανατίναξαν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα! (VIDEO)

Μεσσηνία: Ανατίναξαν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα! (VIDEO)

Ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας βρήκε κατεστραμένο τον φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα – Ανάλογη επίθεση και πριν από περίπου ένα μήνα…

H ισχυρότατη έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα την Καλαμάτα. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη λίγα λεπτά μετά τη μία, στην οδό Υπαπαντής, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με στόχο το αρτοποιείο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, είχε τοποθετηθεί μεταξύ του πεζοδρομίου και της εισόδου του φούρνου και από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος, ενώ κατέρρευσε και η ψευδοροφή στο εσωτερικό του φούρνου.

Ζημιές έχουν προκληθεί στις προσόψεις και των δύο πλευρικών καταστημάτων, καθώς και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα και μάλιστα σε απόσταση που φτάνει ακόμα και τα 50 μέτρα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή κι ακούστηκε σε όλη την πόλη της Καλαμάτας, ενώ έβγαλε από τα σπίτια του στο δρόμο τον κόσμο στην περιοχή του κέντρου.

Στο σημείο έφτασαν τη νύχτα πυροτεχνουργοί από την Τρίπολη κι έχουν συλλέξει υπολείμματα από την εκρηκτική ύλη τα οποία θα σταλούν για εξέταση στα εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Στο σημείο βρίσκεται και η σήμανση για συλλογή στοιχείων, ενώ το προανακριτικό έργο βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και διεξάγεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι πριν από αρκετές ημέρες ο φούρνος του διεθνή διαιτητή είχε δεχθεί ξανά επίθεση από αγνώστους οι οποίοι νυχτερινές ώρες είχαν προκαλέσει ζημιά στην τζαμαρία με πέτρα. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε