Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετά το… δράμα έρχονται τα “γκάζια” στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναμένεται να στείλει ο… έξαλλος Βαγγέλης Μαρινάκης στην προπόνηση του Ολυμπιακού, την Τρίτη, μετά την απογοητευτική εμφάνιση των “ερυθρόλευκων” με την Δόξα Δράμας.

Ο ισχυρός άντρας των Παιραιωτών είναι εκνευρισμένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο “Καυτανζόγλειο” απέναντι στους “μαυραετούς” και είναι αποφασισμένος να λάβει τα μέτρα του έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι πως τα ψέματα έχουν τελειώσει!

 
Ο Μαρινάκης αναμένεται να πάει στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών το μεσημέρι και θα ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές ότι δε θ’ ανεχθεί παρόμοια φαινόμενα στη συνέχεια της σεζόν.
 
“Η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν κερδίζονται οι αγώνες με τη φανέλα και να καταλάβουν και πού παίζουν. Ο κόσμος μας στηρίζει παρά τα προβλήματά του για να βλέπει αυτό το θέαμα…”, ειπώθηκε από την ΠΑΕ και φαίνεται ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη η γκέλα.
 
Επίσης, ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να πάρει πίσω το πριμ των 300.000 ευρώ που είχε τάξει και να επιβάλει πρόστιμο-μαμούθ στους παίκτες, ώστε να αντιληφθούν πως έχουν μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε