Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μετά τον Αντώνη, ποιος;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Νικοπολίδης κρέμασε τα γάντια του και ο Μαρινάκης ψάχνει τον διάδοχο του σύμφωνα με τα “θέλω” του Βαλβέρδε και ανεξάρτητα από το τι τα θα γίνει με τον Πάρντο.

Την άποψη πως οι καλές ομάδες χτίζονται από την θέση “1” φαίνεται πως υιοθετούν στον Ολυμπιακό που έχουν το θέμα στις προτεραιότητες τους ενόψει του μεταγραφικού παζαριού.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ, ενώ ο Ούγκο Πάρντο που αρχικά είχε υπερβολικές απαιτήσεις για να ανανεώσει, ζήτησε συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Ουσιαστικά στους “ερυθρόλευκους” δεν υπάρχει σίγουρος τερματοφύλακας για τη νέα σεζόν καθώς ο Μέγερι θεωρείται εξελίξιμος και δεν έχει πείσει τον Βαλβέρδε ότι μπορεί να βοηθήσει από τώρα, ούτε σαν δεύτερος.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει τερματοφύλακα με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, για αυτό και παρά τα όσα γράφονται, η περίπτωση του Οτσόα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κινηθεί ήδη αναλόγως και βρίσκονται κοντά στο να κλείσουν τερματοφύλακα, ωστόσο κρατούν το όνομα του σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι από τις πρώτες που θα ανακοινωθούν καθώς ο Βαλβέρδε θέλει ο καινούργιος τερματοφύλακας να μην χάσει ούτε μέρα από την προετοιμασία αφού κρίνει ιδιαίτερο σημαντικό να γνωρίσει και να “δέσει” με τους υπόλοιπους της άμυνας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε