Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεταγραφές… αν βρεθούν χρήματα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την προσθήκη δυο ακόμα παικτών στην ΑΕΚ, αλλά ο Σταύρος Αδαμίδης τον ενημέρωσε πως αν δεν υπάρχουν χρήματα και πως θα γίνει κάποια κίνηση μόνο αν πωληθεί κάποιος εκ των Γκέντζογλου και Γκερέιρο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός χαφ και ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, αλλά μετά από την απόκτηση του Έιντουρ Γκούντιονσεν το ταμείο των “κιτρινόμαυρων” είναι… σχεδόν άδειο.
 
Οι παίκτες που υπολογίζονται στο να πωληθούν για να φέρουν λεφτά στα ταμεία είναι οι Γκέντζογλου και Γερέιρο. Για τον πρώτο δείχνει ενδιαφέρον η Γκενκ, ενώ για την περίπτωση του δεύτερου υπάρχουν οι γνωστές δυσκολίες.
 
Ο Χιμένεθ βλέπει το πρόβλημα που υπάρχει στην περίπτωση του Ντιόπ, ο οποίος μπορεί να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας. Σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν, στα υπόψη είναι πάντα ο Μίτσελ.
 
Πάντως, οι απαιτήσεις της Μπέρμιγχαμ κρίνονται απαγορευτικές, αφού δεν αφήνει ελεύθερο τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να ρίχνει το κασέ του από τις 700.000 ευρώ. Σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, αναφέρουν διακριτική παρακολούθηση της υπόθεσης Κουμορτζί, με τον Πανιώνιο να έχει απορρίψει πρόσφατα πρόταση ύψους 150.000 ευρώ για δανεισμό του σε γαλλική ομάδα.
 
Όσον αφορά την περίπτωση πώλησης του Σάββα Γκέντζογλου, Βελγική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Γκενκ έχει καταθέσει πρόταση για τον 20χρονο άσο, ύψους 650.000 ευρώ , την ώρα που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τον παραχωρήσουν με 1 εκατ. ευρώ.
 
“Με τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ΑΕΚ θα ήθελε να παραχωρήσει τον Γκέντσογλου με 1 εκ. ευρώ. Ο παίκτης μπορεί να παίξει στο κέντρο αλλά και στην άμυνα, ενώ είναι ένας 20χρονος μέσος πολλά υποσχόμενος. Οι Έλληνες τονίζουν ότι η προσφορά της Γκενκ αγγίζει τις 650.000 ευρώ», αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας “voetbalkrant”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε