Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεταγραφική κινητικότητα στην ΑΕΚ

Ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Ισπανό μέσο της Μπέρμιγχαμ, Μίτσελ αποκαλύπτουν αγγλικά δημοσιεύματα, ενώ στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Κυριακή μετά από εισήγηση του Γκρέταρσον ο Φιόλουσον. Ξέχασε να πάει στην προπόνηση ο Ντιόπ!
Τα λίγα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία είναι το σοβαρότερο πρόβλημα των ανθρώπων  της Ένωσης ώστε να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Μανόλο Χιμένεθ. Παρόλαυτα γίνεται προσπάθεια για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του Ισπανού και σύντομα θα έχουμε την πρώτη υπογραφή.
 
Αγγλικό δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ να αποκτήσει δανεικό από την Μπέρμιγχαμ τον Ισπανό μεσοαμυντικό Μίτσελ. Ο 25χρονος άσος αποκτήθηκε πέρυσι στα μέσα της σεζόν από τη Χιχόν, έκανε 9 εμφανίσεις στην Premiership, αλλά φέτος μετρά μόλις τρεις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ.  
 
Το χαμηλό κόστος του, αλλά και η επιμονή του Άρναρ Γκρέταρσον στην περίπτωσή του φαίνεται πως φέρνουν στην ΑΕΚ τον Γιον Φιόλουσον (αριστερά στη φωτογραφία). Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τον Ισλανδό τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» μία πολύ καλή επένδυση και έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή για να δοκιμαστεί. Ο Ισλανδός αριστεροπόδαρος άσος (με ύψος 1,93μ.) έχει συμβόλαιο με τη Φραμ, αλλά μπορεί να αποκτηθεί με πολύ λίγα χρήματα. Πρόσφατα δοκιμάστηκε από την Αϊντχόφεν, αλλά δεν υπέγραψε.

Για το κέντρο της άμυνας εξετάζεται και ο συμπαίκτης του Φιόλουσον στη Φραμ, Χλίνουρ Μάγκνουσον, που επίσης είναι πιθανό να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ξέχασε να πάει στην προπόνηση ο Ντιόπ!
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Εξέδρα, ο Πάπα Μπουμπά Ντιόπ ξέχασε να πάει στην προπόνηση της ΑΕΚ την επόμενη του αγώνα με την Κέρκυρα, καθώς όπως ήταν γνωστό όσοι δεν αγωνίζονται στα ματς, πηγαίνουν είτε για αποθεραπεία, είτε για να γυμναστούν κανονικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε