Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μετράει…μέρες ο Ζαρντίμ! – Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στον Ολυμπιακό

Μετράει…μέρες ο Ζαρντίμ! – Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στον Ολυμπιακό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετα τη νέα άσχημη εμφάνιση με την Καβάλα στο κύπελλο καθώς στη διοίκηση των Πειραιωτών έχουν αποφασίσει να λύσουν την συνεργασία τους με τον Λεονάρντο Ζάρντιμ, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί ακόμα και σήμερα. Σενάριο για να αναλάβει προσωρινά ο Νικοπολίδης.

Η δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλη και μετά την ξαφνική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το κατάλαβαν άπαντες και στην ομάδα. Μάλιστα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά καθώς έχει αποφασιστεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ώστε να αλλάξει η εικόνα και οι “ερυθρόλευκοι” να παίξουν θεαματικότερο ποδόσφαιρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ζαρντίμ είναι ότι οι πιο θερμοί υποστηρικτές του μέσα στον σύλλογο δεν πιστεύουν ή τουλάχιστον αμφιβάλλουν σοβαρά για το αν μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση. Άλλωστε, οι μνήμες από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα επί Βαλβέρδε είναι νωπές και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Σε αντίθεση με πέρσι η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο με ένταση, ρυθμό και πίεση ψηλά, όπως συνέβαινε με τον Βάσκο. Παράλληλα κατολογίζεται στον Πορτογάλο θα σφίξει τα λουριά στα αποδυτήρια και θα κρατήσει την πειθαρχία.

Υπάρχει μία πιθανότητα ο Ζαρντίμ να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να του δοθεί πίστωση χρόνο μέχρι τους αγώνες με τη Λεβάντε, όμως σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος δείχνει «τελειωμένος» και είναι πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να αποτελέσει παρελθόν με τον Νικοπολίδη να αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία.

Από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Γιάννη Βρέντζος να βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα ψάχνει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος φέρεται ότι πάει στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου για να μιλήσει με δύο τεχνικούς που εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και πρώτος με διαφορά στο πρωτάθλημα, ενώ τερμάτισε στην τρίτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με 9 βαθμούς.

Ζαρντίμ: Δουλεύουμε καθημερινά για καλύτερο θέαμα

Στον Άρη ο Ζαραδούκας

Αυστηρό μήνυμα Μαρινάκη σε Ζαρντίμ:Άλλαξε την εικόνα της ομάδας

Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού έφεραν στο Ρέντη τον Μαρινάκη

Τα αποτελέσματα δεν…φτάνουν – Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις

Τζεμπούρ: Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό!

“Καβάλησε” την πρόκριση – Ερυθρόλευκο… βήμα για τους “8”

“Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα για Τζεμπούρ”

Αναβολή με Τοροσίδη… λόγω ίωσης!

Με τους “νέους” κόντρα στην Καβάλα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε