Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετρημένα τα… κουκιά στην ΑΕΚ – Προτάθηκε ο Άπια!

Μετρημένα τα… κουκιά στην ΑΕΚ – Προτάθηκε ο Άπια!
Ο Μανόλο Χιμένεθ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντιόπ, τα οικονομικά της ομάδας είναι περιορισμένα μετά και την απόκτηση του Γκούντγιονσεν και έτσι αυτή την στιγμή ο μόνος που μπορεί να αποκτηθεί είναι ο Μίτσελ. Προτάθηκε ο 31χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος.
Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν λεφτά για να κινηθούν για τον αντί-Ντιόπ με μοναδική μεταγραφή που να μπορεί να ολοκληρωθεί να είναι αυτή του Μίτσελ.
 
Στην διοίκηση γνωρίζουν καλά ότι για να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου θα πρέπει να παραχωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή ώστε να βρουν χρήματα. Γι αυτό αυτή την στιγμή όλο το βάρος έχει πέσει στον Μίτσελ.
 
Ο εκπρόσωπος του Ισπανού αναμένεται ακόμα και την Δευτέρα να λύσει την συνεργασία του με την Μπέρμιγχαμ και στη συνέχεια να συμφωνήσει με την Ένωση.
 
Πάντως, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει συζήτηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, το πολύ μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του… αντι-Ντιόπ, αλλά και να μιλήσουν για τον δανεισμό παικτών και των αποδεσμεύσεων
 
Μέσα σε όλα αυτά, ο Άρνααρ Γκρέταρσον συνεχίζει να δέχεται προτάσεις, με την τελευταία να αφορά τον Στεφάν Άπια.
 
Ο αμυντικός μέσος από την Γκάνα έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα, με την οποία είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ενώ πριν από αυτήν είχε περάσει από: Μπρέσια, Πάρμα, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε και Μπολόνια.
 
Το κασέ του θεωρείται προσιτό, αφού φέρεται να ικανοποιείται με 300.000 ευρώ το χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει κι άλλο στις ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.
 
* Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας θα βρεθούν το πρωί (11:00) ΠΑΕ και Ερασιτεχνική προκειμένου να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του μνημονίου για το γήπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε