Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μία αγωνιστική και 82.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Χωρίς κόσμο θα υποδεχθούν οι “πράσινοι” τον Ολυμπιακό Βόλου αφού η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τους τιμώρησε με μία αγωνιστική και βαρύ χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στο αγώνα με τον Πανσερραϊκό. “Οι οπαδοί μας βγήκαν να πάρουν αέρα”, είπε στην απολογία της η ΠΑΕ.

ΠΑΟ: Οι οπαδοί μας δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια – Βγήκαν για να πάρουν αέρα!

Η “πράσινη” ΠΑΕ θα υποβάλει έφεση, ωστόσο αν η ποινή διατηρηθεί, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 
Αυτό θα είναι το τρίτο φετινό ματς που ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει την βοήθεια του κόσμου του καθώς είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με την Ξάνθη και με τον ΠΑΟΚ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά :
 

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή ογδόντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά τη 12η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λάρισα, Ι.Γκιόκα (Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή της ΠΑΕ Λάρισα κ. Ι.Γκιόκα: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Λάρισα. Επιβάλλει στον γυμναστή κ. Ι.Γκιόκα την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Τέλος, η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ΠΑΕ Καβάλα, ΠΑΕ Ατρόμητος και ΠΑΕ Πανιώνιος-Λ.Καμπανόπουλος αναβάλλεται για την επόμενη δικάσιμο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε