Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μια “ανάσα” από Κάλα και Χοσέ Κάρλος η ΑΕΚ

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης βρίσκεται η “Ένωση” με τον Χιμένεθ να χειρίζεται ο ίδιος το θέμα.

Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην Ανδαλουσία όπου θα έχει συζητήσεις τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του ώστε να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τους Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, οι οποίοι ενδιαφέρουν την “‘Ένωση”.

Ο Χουάν Κάλα αναμένεται να αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό. Το κασέ του είναι 300.000 ευρώ και οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να κάνουν την υπέρβαση, έστω κι αν η Σεβίλλη δεν καλύψει ένα μέρος των απολαβών του 22χρονου αμυντικού. Ο Χοσέ Κάρλος θα μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με την ΑΕΚ έναντι περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Η ισπανική ομάδα δεν θα ζητήσει αντάλλαγμα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πιθανότατα θα αξιώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Λαουτάρο Ακόστα, παρότι το κασέ του είναι 450.000 ευρώ και σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλλης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε