Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μια “ανάσα” από Ντάτολο και Καστίγιο

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Ντάτολο
Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Ντάτολο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός μέσος της Νάπολι και ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκονται στην κορυφή την λίστα των ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του διεθνή Αργεντινού, Χέσους Ντάτολο, ενώ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Νέρι Καστίγιο ο οποίος απέσπασε το “ναι” της Σαχτάρ για να φύγει με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Ντόνετσκ.

 
Ο Ντάτολο θέλει να φύγει από τη Νάπολι, ενώ και η ομάδα θέλει να πουλήσει τον παίκτη καθώς πρόσφατα ξέσπασε σάλος στην Ιταλία για μια φωτογράφηση του παίκτη σε περιοδικό που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους. Πάντως, σύμφωνα με το ιταλικό skynews αλλά και με δημοσιεύματα εφημερίδας της Νάπολι, μόνο τα τυπικά απόμένουν για να μετακομίσει ο Αργεντινός στον Πειραιά.
 
Ο Καστίγιο είχε συνάντηση το μεσημέρι με τον Τάκη Χρυσικόπουλο, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστό και το ποσό που αξιώνει η Σαχτάρ για να δανείσει στον Ολυμπιακό τον Καστίγιο. Εάν οι Ουκρανοί δεν φανούν υπερβολικοί ο Καστίγιο θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.
 
Στον Πειραιά αισιοδοξούν πως σύντομα θα κλείσουν θετικά και οι δύο περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε