Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μια “ανάσα” από Ντίντακ ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης τους μεταγραφής βρίσκονται οι “ερυθρόλευκοι” που συμφώνησαν με την Μίλαν για τον δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του 20χρονου αριστερού μπακ.

Τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ιταλίας χειρίστηκε προσωπικά ο Εντουάρντο Μαθία ο οποίος ταξίδεψε στο Μιλάνο και συναντήθηκε τόσο με τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι όσο και με τον μάνατζερ του Ντίντακ Βιλά, Μίνο Ραϊόλα.
 
Η πρόταση του Ολυμπιακού για τον παίκτη ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, ενώ με τους “ροσονέρι” η χρυσή τομή βρέθηκε κοντά στις 300.000 ευρώ με την οψιόν να μην έχει διαρρεύσει. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το τελικό “οκ” του παίκτη, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Βαλβέρδε όσο και ο Μαθία.
 
Η Μίλαν δαπάνησε για τον Ντίντακ τον Γενάρη 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Εσπανιόλ. Φέτος έπαιξε μέχρι τα μέσα της σεζόν σε 16 ματς της Εσπανιόλ (13 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), ενώ με τη Μίλαν είχε μόλις μία συμμετοχή, στο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ουντινέζε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε