Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μία ανάσα από τη Σούπερ Λίγκα ο Πανσερραϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Σέρρες επικράτησαν με 2-0 του Πιερικού και πλέον χρειάζονται 2 βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους στη Σούπερ Λίγκα. Ιωνικός και Ρόδος θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ετοίμαζαν φιέστα στο ματς κόντρα στον Πιερικό, αλλά ο ΟΦΗ δεν τους έκανε τη χάρη αφού κέρδισε τον Εθνικό και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για την ομάδα των Σερρών για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη. Ο Κωνσταντινίδης στο 48′ και ο Γαλανόπουλος στο 78′ σφράγισαν τη νίκη του Πανσερραϊκού.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ διατήρησε τις ελπίδες του για την διεκδίκηση της ανόδου στη Σούερ Λίγκα, επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού. Ο Τσεμπερίδης άνοιξε το σκορ για του φιλοξενούμενους αλλά ο Πόποβιτς ήταν και πάλι αυτός που χτύπησε 2 φορές πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς.

Η βαθμολογογία των Πλέι οφ

Πανσερραϊκός 13
ΟΦΗ 8
Εθνικός 5
Πιερικός 1

Σώθηκαν ο Θρασύβουλος και η Δόξα
Ο Θρασύβουλος πήρε τη νίκη με 3-2 διά πυρός και σιδήρου κόντρα στην Ρόδο και εξασφάλισε την παραμονή τους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία αφού στο τέλος ο Λαμπρόπουλος αρνήθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Κακλαμάνο.

Στη Δράμα η Δόξα επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού και πλέον οι Νικαιώτες με τους Ροδίτες θα παλέψιουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Βαθμολογία Πλέι άουτ

Θρασύβουλος 9
Δόξα Δράμας 9
Ιωνικός 5
Ρόδος 3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε