Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μια “ανάσα” από τον Φώτση ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φόργουορντ που έχει συμφωνήσει με τους “πράσινους”, πιέζει την Αρμάνι Μιλάνο να τον αφήσει ελεύθερο και η ιταλική ομάδα θα ανακοινώσει την απόφαση της το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Φώτσης έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» με συμβόλαιο διαρκείας 2,5 ετών και οι οικονoμικές του απολαβές θα είναι μέχρι το καλοκαίρι 400.000 ευρώ και μετά 1,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τον παίκτη χωρίς να πληρώσει την ομάδα και ο διεθνής φόργουορντ είναι κοντά στο να πείσει την Αρμάνι να τον αφήσει ελεύθερο.

Από τη Μιλάνο δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να δώσουν προς τα έξω μία εικόνα ομάδας που αποφάσισε να πουλήσει παίκτες της και για αυτό αποφάσισαν να μην συμμετέχει ο αθλητής στις δραστηριότητες του συνόλου τις επόμενες ημέρες. Λένε δε, ότι η απόφαση του Φώτση να φύγει είναι καθαρά προσωπική.

Όπως, όλα δείχνουν το θέμα θα τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό και ο Φώτσης θα επιστρέψει στην Ελλάδα με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε