Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μία… ανάσα πριν τον Γκούντιονσεν η ΑΕΚ!

Μετά το “ναυάγιο” στην περίπτωση Γεωργιάδη, η Ένωση προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” φέρνοντας στην ομάδα τον Ισλανδό επιθετικό, με τον οποίο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά για δυο χρόνια. Πρόταση για Βέγκα.

Οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Άρναρ Γκρέταρσον και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Κωνσταντινίδη, οι οποίοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για να πείσουν τον Γκούντιονσεν, φαίνεται πως καρποφόρησαν.

 
Οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συνάντηση με τον πατέρα και ατζέντη του Ισλανδού επιθετικού (οι διαπραγματεύσεις έγιναν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου και είχαν διάρκεια έξι ώρες) και φαίνεται πως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου επήλθε η συμφωνία των δυο πλευρών, τόσο στο θέμα του οικονομικού, όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (2 χρόνια).
 
Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σημαντική μεταγραφή, τότε η ΑΕΚ θα έχει… κλέψει τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, μέσα από τα χέρια της Γουέστ Χαμ (ο Ισλανδός είχε περάσει ακόμα και από ιατρικές εξετάσεις και ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τα “σφυριά”).

Πρόταση για Βέγκα

Πρόταση για την αγορά του 27χρονου Φερνάντο Βέγκα της Μπέτις έχει κάνει η ΑΕΚ σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ, το οποίο αναφέρει πως ο Ισπανός μπακ πιθανότατα θα αποχωρήσει από τους Σεβιγιάνους.

Συγκεκριμένα, το “abcdesevilla” τονίζει πως ο Βέγκα δεν θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην Μπέτις και η ΑΕΚ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του:

“Ο Βέγκα είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπέτις. Την Παρασκευή ο παίκτης μαζί με τον μάνατζερ του, Ροντρίγκεθ Ντε Μόγια, βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας. Οι συζητήσεις ήταν θετικές και η συμφωνία είναι κοντά. Στα χέρια του ο Βέγκα έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες προσφορές από ξένες ομάδες, όπως η Μίντλεσμπρο και η ΑΕΚ, μεταξύ άλλων”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε