Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μία “αρκούδα” στο…δρόμο για το έβδομο: ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός (18:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το “Σινάν Ερντέν” ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενεί Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00, NewsIt, ΝΕΤ) στην πρώτη μεγάλη μάχη της ημέρας, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο “εξάστερος” και κάτοχος του τίτλου θέλει να υπερασπιστεί το. στέμμα του, κόντρα στην ομάδα που θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, δίχως αγωνιστικά προβλήματα και έχοντας μεγάλο πάθος για πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Απ’ την άλλη, ο Αντρέι Κιριλένκο και η παρέα του γνωρίζουν πως πρέπει να επαληθεύσουν στο παρκέ τον χαρακτηρισμό του φαβορί που τους έχει δοθεί. Και όλα αυτά, κόντρα στην ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές την κορυφή της Ευρώπης μέσα σε 15 χρόνια;

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του περίπου 4.000 φίλους του, ενώ γύρω στους 3.000 θα είναι οι εκδρομείς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύμμαχος και οδηγός του “τριφυλλιού”, η παράδοση που έχει κόντρα στους Ρώσους. Τέσσερις φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε Final 4 και στις τέσσερις οι Ρώσοι πήγαν σπίτι τους. Το 1996 στο Παρίσι, το 2005 μέσα στο σπίτι τους, στη Μόσχα, το 2007 στην Αθήνα και το 2009 στο Βερολίνο με τις δύο τελευταίες προκρίσεις να οδηγούν και σε κατάκτηση τροπαίου τον Παναθηναϊκό

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ μαζί με τον Ισπανό Χοσέ Μαρτίν και τον Κροάτη Σρέτεν Ράντοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε