Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μια… γκαντεμιά στο Λεβερκούζεν – Άτυχος ο Άρης, έχασε στο 90΄

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στη “Μπάι Αρίνα” αλλά στο τελευταίο λεπτό μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο Βιντάλ έδωσε ανέλπιστη νίκη στη Λεβερκούζεν.

Το LIVE του αγώνα
 
Κούπερ: Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

Ο Άρης έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ευρωπαϊκή του ιστορία αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το Λεβερκούζεν. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Κούπερ έδειξαν τα δόντια τους. Στο 10΄ο Άντλερ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ρουίς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κάλβο παρά λίηο να σκοράρει από τα 40 μέτρα. Στο 15΄ήταν η σειρά του Κόκε να απειλήσει, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με το δοκάρι του Βιντάλ στο 26΄. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, όμως ο Χαβίτο στο 51΄και ο Τσεσνάουσκις στο 60΄δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Άντλερ στο τετ α τετ.

 
Στο τελευταίο λεπτό όμως η Λεβηερκούζεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς όταν μετά από σουτ του Σαμ, επέμβαση του Σηφάκη και κόντρες η μπάλα από τα πόδια του Βιντάλ κατέληξε στα δίχτυα.
Οι συνθέσεις:
 
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Ράιναρτς, Φρίντριχ, Μπέντερ (46′ Ρόλφες), Χέλμες, Μπάλιτς, Σαμ, Βιδάλ, Κάντλετς, Καπλάν (63′ Μπαρνέτα), Γιόργκενσεν (46′ Ντερντιγιόκ)

ΆΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Βανγκέλι, Τόχα, Φατί, Χαβίτο, Κάλβο (78′ Καζναφέρης), Κόκε, Ρουίς (57′ Τσεσνάουσκις)

 
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Μπάγερ Λεβερκούζεν (6-1) 8
2. Ατλέτικο Μαδρίτης (6-3) 7
3. Άρης (2-3) 4
4. Ρόζενμποργκ (3-10) 3

Η επόμενη αγωνιστική (1/12):

Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρης
Ρόζενμποργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε