Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μία μέρα μετά, θυμήθηκε τη διαιτησία ο Μπλατ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αμερικανός προπονητής της Μακάμπι δεν είπε κουβέντα για τους διαιτητές στη συνέντευξη τύπου μετά τον πέμπτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά τους… θυμήθηκε με το που πάτησε το πόδι του στο Τελ Αβίβ,

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στη συμπεριφορά των διαιτητών σε όλη τη διάρκεια του ματς και όχι μόνο στην τελευταία φάση…

“Το πρόβλημά μου με τη διαιτησία δεν είναι στην τελευταία φάση του Μπερστάιν, αλλά στη γενική αντιμετώπιση που είχαμε. Ένιωσα άβολα από τη διαιτησία, σε όλο το ματς. Η τελευταία φάση δεν είναι το θέμα, καθώς υπήρχε αυτή τη τάση από το ξεκίνημα του ματς.

Τη φετινή χρονιά πετύχαμε τον στόχο μας στην Ευρώπη, στη φάση που φτάσαμε και την εντυπωσιακή σειρά που είχαμε. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν εξαιρετικός και κανείς δεν θα πρέπει να ντρέπεται που δεν προκριθήκαμε στο Final 4. Έχουμε και άλλους στόχους ακόμα στην σεζόν και συνεχίζουμε. 

Πιστεύω πως στο τέταρτο ματς στη “Nokia Arena” ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και ειδικά για τρίτη φορά στη σεζόν. 

Ο Διαμαντίδης είναι από τους λίγους παίκτες στην Ευρώπη που αξίζουν κάθε ευρώ που παίρνει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και αληθινός νικητής. Αυτό το καταλαβαίνεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου ξέρεις πως μπορεί να σε πληγώσει.”

Ζοτς: Δεν έκανα ποτέ πολιτική – Βλέπω μόνο το παρόν

Του αρέσουν τα θρίλερ! (vid)

Ο απίστευτος κόσμος του ΠΑΟ! (Vids)

Και στην Πόλη θα είναι…ωραία- Στο F4 ο Παναθηναϊκός

Περπέρογλου: “Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε