Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μία ώρα πριν τη σέντρα αποφασίζουν για το Ρούμπιν-Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Και επισήμως η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε πως η σέντρα του πρώτου αγώνα της Ρουμπίν Καζάν με τον Ολυμπιακό ορίστηκε την Τρίτη στις 15.00 ώρα Ρωσίας (13.00 ώρα Ελλάδας). Μία ώρα πριν τη σέντρα, ο διαιτητής θα μετρήσει τη θερμοκρασία μπροστά απ’ τις δύο εστίες, καθώς και στο κέντρο του γηπέδου. Διαβάστε τις παραμέτρους για την οριστική απόφαση.

Το photostory της προπόνησης στο Λουζνίκι

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως μία ώρα πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στις δύο εστίες και στο κέντρο του γηπέδου και αν η θερμοκρασία είναι μέχρι -15 τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποφασίσουν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Βαλβέρδε: Ήρθαμε για να παίξουμε την Τρίτη

Μετά από τις συζήτησεις που έγιναν την Δευτέρα, ορίστηκε η ώρα του πρώτου αγώνα των “ερυθρόλευκων” απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν στις 13:00 το μεσημέρι.

Η ώρα αυτή είναι 15:00 ώρα Ρωσίας και έγινε για να είναι καλύτερες οι συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές από άποψη κρύου.

Η θερμοκρασία στη Μόσχα ξεπερνούσε τους -20 τη Δευτέρα και όπως είναι λογικό οι συνθήκες για να διεξαχθεί αγώνας είναι πολύ δύσκολες.

Οι παράμετροι για την οριστική απόφαση είναι οι εξής: Οι διαιτητές θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο μία ώρα πριν τον αγώνα και θα μετρήσουν την θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο και σε ύψος 1,50 μέτρο (εκεί δηλαδή που αναπνέουν οι ποδοσφαιριστές) στις δύο εστίες και στο κέντρο.

Αν η θερμοκρασία είναι κάτω από τους -15 βαθμούς κελσίου τότε είναι στην ευχέρεια των προπονητών για το αν θα συνεναίσουν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Έστω και ένας εκ των δύο να διαφωνήσει με τη διεξαγωγή του τότε θα αναβληθεί. Αν είναι πάνω από τους -15 τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από τους -17, η UEFA αναμένεται να τον αναβάλλει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα θα κριθούν την Τρίτη

“Φαβορί και στον παγετό ο Ολυμπιακός”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε