Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μια τρελή… Εθνική πτήση – ΦΩΤΟ και βίντεο από το αεροπλάνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η τούρτα και το ρεκόρ του Φερνάντο Σάντος, οι σαμπάνιες, τα πούρα και τα συνθήματα των διεθνών μέσα στο αεροπλάνο μετά τον θρίαμβο της Τυφλίδας.

Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Γεωργίας όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίηση τους για τη νέα σπουδαία επιτυχία αυτής της ομάδας. Η Ελλάδα θα δώσει το παρών για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας πως έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Κατά την διάρκεια της πτήσης της επιστροφής τα πειράγματα μεταξύ των διεθνών έδιναν και έπαιρναν, ενώ με την είσοδο τους στα αεροπλάνο τους μοιράστηκαν πούρα κι ο πιλότος τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση. Ακολούθησαν συνθήματα με τους σκόρερ Φωτάκη και Χαριστέα να γνωρίζουν πρώτοι την αποθέωση.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Οι διεθνείς τραγούδησαν για όλους τους παίκτες, ακόμα και για αυτούς που ήταν τραυματίες και δεν βρίσκονταν μαζί τους δείχνοντας πως αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλα μία οικογένεια.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Το γλέντι συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια της πτήσης με τον Φάνη Γκέκα να κερνάει σφηνάκι βότκα και να λούζει με σαμπάνια τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Κώστα Κατσουράνη να αναλαμβάνει χρέη DJ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Την τιμητική του είχε, βεβαίως, ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός που κατέρριψε σε χρόνο ρεκόρ την επίδοση του Ότο Ρεχάγκελ, φτάνοντας 16 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα έσβησε την τούρτα γενεθλίων για την συμπλήρωση 57 χρόνων ζωής μέσα στο αεροπλάνο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Κεράκια όμως, έσβησε και ο Νίκος Σπυρόπουλος που έκλεισε τα 28.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Δείτε βίντεο μέσα από αεροπλάνο:




Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική


Περάσαμε και την Αργεντινή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε