Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μηδέν εις το πηλίκον

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αποτυχημένο κρίνεται το τεστ της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Βοσνία (0-0) ενόψει των αναμετρήσεων με Ισραήλ και Λετονία για τα προκριματικά του Euro 2012. Ντεμπούτο για Ζαραδούκα και Πέτσο.

Το κακό της πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική ομάδα στον φιλικό αγώνα με την Βοσνία στο Σεράγεβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως επιχείρησε μόλις 2 σουτ έναντι 11 των Βόσνιων. Στα αρνητικά αξίζει να προστεθεί και το μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη καθώς ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση.
 
Στα θετικά τώρα, συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός και κράτησε το μηδέν, ενώ το ντεμπούτο τους με την γαλανόλευκη έκαναν οι Ζαραδούκας και Πέτσος που πέρασαν στο ματς σαν αλλαγή

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σόσιτς): Χάσατζιτς (46′ Σέχιτς), Σπάχιτς, Σαλίχοβιτς (60′ Μπέσιτς), Μεντούνγιανιν (60′ Μουσλίμοβιτς), Λούλιτς, Τζέκο, Πάντζα (32′ Στίλιτς), Μράβατς, Ζεκ, Μούιτζα, Ζαχίροβιτς.
 
Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος (58′ Ζαραδούκας), Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (46′ Φωτάκης), Καραγκούνης, Κατσουράνης (82′ Πέτσος), Νίνης (72′ Κονέ), Φετφατζίδης (46′ Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (86′ Μάκος).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε