Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μικρή προσέλευση στη προσπάθεια του Ερασιτέχνη και της Βίσση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Περίπου 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Άννας Βίσση και να στηρίξουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Το «παρών» έδωσαν οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

 Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη δεν ήταν η αναμενόμενη!

 
Στο κλειστό του μπάσκετ στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι βρέθηκαν περίπου 5.000 άτομα, οι οποίοι αποθέωσαν την γυναικεία πρωταθλήτρια ομάδα του βόλεϊ αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ
 
Πριν από την έναρξη της συναυλίας, έγινε η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού», η οποία για έβδομη στη σειρά σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης συνεχάρη της βολεϊμπολίστριες για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά έσπευσε να φύγει γρήγορα από κοντά τους γιατί, όπως είπε αστειευόμενος, “αισθάνομαι πολύ κοντός”. Μαζί του και ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος -για όσους απορούν- ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής της Παιανίας.
 
Η Άννα Βίσση πριν αρχίσει το τραγούδι σχολίασε τη μικρή προσέλευση του κόσμου λέγοντας πως “Είμαστε πιο λίγοι σήμερα… Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια”.
 
Δήλωση με… νόημα ήταν και εκείνη Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν χρειαστεί αντίστοιχη συναυλία για την σωτηρία της ΠΑΕ “ας ελπίσουμε πως όχι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε