Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιλάει για “Dimi”, εξετάζει Ρούνιε, έρχεται ο Χέλγκανσον

Σε διπλό ταμπλό για την απόκτηση τερματοφύλακα παίζει η “Ένωση” που πέρα της διαπραγμάτευσης με την Κέρκυρα για τον Κωνσταντόπουλο, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνή Κροάτη, Βέρντραν Ρούνιε. Έρχεται για να “κλείσει” ο Χέλγκανσον.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στο θέμα της μεταγραφής του τερματοφύλακα. Την ώρα που την Πέμπτη οι “κιτρινόμαυροι” συνέχιζαν τις διαπραγματεύσεις με την Κέρκυρα για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ξεκίνησε από την Κροατία μία φημολογία που ήθελε την “Ένωση” να εξετάζει την περίπτωση του Βέρντραν Ρούνιε.
 
Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με την συγκεκριμένη μεταγραφή καθώς ο Χιμένεθ θέλει τον βασικό του τερματοφύλακα στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα.
 
Στην “Ένωση” υποστήριζαν την Πέμπτη πως οι συζητήσεις με την Κέρκυρα βρίσκονται σε καλό δρόμο, άποψη όμως που δεν υιοθετούσαν και στο νησί των Φαιάκων, ενώ την ίδια ώρα οι “κιτρινόμαυροι” παραδέχονται πως ο Ρουνιέ είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν για να αντικαταστήσουν τον Σάχα και η περίπτωση του εξετάζεται.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει ο 35χρονος Κροάτης καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμά τόσο τις δυνατότητες του όσο και το γεγονός πως αγωνίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Επίσης για τον Κροάτη δεν θα χρειαστεί να πάρει χρήματα ομάδα καθώς έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Λανς, με την οποία είχε 133 συμμετοχές την τελευταία 4ετία.

 
Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, Φρέιρ Χέλγκασον να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Ο παίκτης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Άρναρ Γκρέταρσον θα βρίσκεται στην πατρίδα μας τις επόμενες ημέρες για τα τυπικά καθώς η “Ένωση” έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπρέινταμπλικ αντί 100.000 ευρώ.
 
 
 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε