Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιλάει με Ρώσο επενδυτή ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε προχωρημένες επαφές με τον επιχειρηματία Ρόλαντ Ισάεφ φέρεται να βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Με Ρίκκα και Αργυρίου στη “μάχη” με τον ΟΦΗ

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Εξέδρα” ο εν λόγω επιχειρηματίας εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 9% των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα στις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το ποσοστό αυτό το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει.

Νωρίτερα, όμως, η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το τέλος του 2011.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του..

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε