Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μίλαν – ΑΕΚ: Όλα για την υπέρβαση!

Μίλαν – ΑΕΚ: Όλα για την υπέρβαση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει απόψε (22:05, Cosmote Sport 2, newsit.gr) τη Μίλαν στο Σαν Σίρο κι είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα, προκειμένου να κάνει την υπέρβαση και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο.

Η ΑΕΚ δεν έχει βαθμολογικό άγχος, μιας κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να παραδοθεί  άνευ όρων στους “ροσονέρι”. Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στους ισχυρούς Ιταλούς, οι οποίοι δεν είναι και στα καλύτερα τους, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ.

Τα πλάνα του Χιμένεθ

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, την ομάδα με σύστημα 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες, Γιόχανσον και Μπακάκη. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Γκάλο και Λόπες, ενώ η τρίαδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Μάνταλο. Τα πάντα είναι ανοιχτά στην επίθεση, μιας και τέσσερις παίκτες παλεύουν για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα. Δύο εκ των Χριστοδουλόπουλου, Κλωναρίδη, Λιβάγια και Αραούχο θα ξεκινήσουν βασικοί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις