Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μίλησαν” οι πρώτοι σκόρερ – Ο τρομοκράτης…χτύπησε, ο Κλάους απάντησε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

– Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον “κεραυνό” του Τζιμπούρ και έχασε ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς, αλλά ο Αθανασιάδης “χτύπησε” δύο λεπτά πριν το φινάλε και κράτησε τον ΠΑΟΚ στο -8 από την κορυφή
– Κροτίδες, χημικά και πετροπόλεμος πριν το ντέρμπι στη Τούμπα (VIDEOS)

To LIVE του αγώνα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά δε μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε στο φινάλε, χάνοντας την ευκαιρία να “κλειδώσει” το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο.

Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν με τον Μασάντο στο 8΄ και τον Τζιμπούρ στο 14΄. Το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου και ήρθε με καταπληκτικό τρόπο. Μετά την σέντρα του Αμπντούν ο Γλύκος έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Φουστέρ και ο Τζιμπούρ με έναν “κεραυνό” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΟΚ να θέλει αλλά να μην μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή του Κάρολ.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες μπήκαν με διάθεση να τελειώσουν το ματς και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φουστέρ στο 53΄. Ο Μασάντο απείλησε στο 56΄και δέκα λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ έδωσε έτοιμο γκολ στον Φουστέρ, αλλά ο Ισπανός σπατάλησε τη μοναδική ευκαιρία.

Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς αλλά μία σέντρα του (κορυφαίου του ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδη και το “δολοφονικό” ένστικτο του Αθανασιάδη έδωσαν στον “δικέφαλο” τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Κλάους έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα αλλά παρέμεινε στην 2η θέση της λίστας των σκόρερ
πίσω από τον Τζιμπούρ που έφτασε τα 9.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια του ΠΑΟΚ και η δεύτερη για τον Ολυμπιακό συνολικά στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο “Βικελίδης”.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο (46’ Κωνσταντινίδης), Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Ρομπέρ (73’ Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης, Λόρενς (67’ Λάζαρ), Αθανασιάδης. 

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (77’ Φέισα), Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν (87’ Γκρέκο), Τζεμπούρ (71’ Μήτρογλου). 

Κοντρέρας: Καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια και πριμ από Σαββίδη

Ζαρντίμ: Ήμασταν η καλύτερη ομάδα


Σάββας Θεοδωρίδης: Αντί για 0-5, ήρθε 1-1!

Επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν το ντέρμπι – Κροτίδες, χημικά και πετροπόλεμος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε