Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μίλησε… η έδρα – “Πήρε” την Ξάνθη ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ξάνθης, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Θρακιώτες παρέμειναν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη
Η Ξάνθη ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά, όταν ο Παναιτωλικός αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του.
 
Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε πως είχε πρόβλημα, μετά από την αγωνιστική της απραξία, αλλά και από την απουσία του Θεοδωρίδη. Ο Μπάμπης Τεννές, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να φανεί απειλητική, έκανε μία εσωτερική αλλαγή, περνώντας τον Καμαρά στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Μπουμάλ στο αριστερό.
 
Η κίνηση αυτή βοήθησε τους γηπεδούχους να ανεβάσουν την απόδοση τους, να πιέσουν και να φτάσουν στο γκολ στο 35′ με το τέρμα του Μητρόπουλου (το ιδανικότερο ντεμπούτο).
 
Ο Ουζουνίδης ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Βασιλακάκη και το πλήρωσε, αφού ο Καμαρά πήρε πέναλτι και στο 66′ το οποίο αξιοποίησε ο Ρότσα, κάνοντας το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα (82’ Σιόντης), Μπουμάλ (56’ Θεοδωρίδης), Χαριστέας (86′ Μπαμόγκο), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Πόι (70’ Καζάκης), Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα (53’ Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (59’ Βασιλακάκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε