Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μίλησε” ο Τσιρίλο στο παρά πέντε – Στάθηκε…όρθιος στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναιτωλικός κρατούσε τη νίκη για 86′, αλλά ο Τσιρίλο “χτύπησε” λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο και έδωσε πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΟΚ (1-1). Πιο δύσκολη η παραμονή για τους Αγρινιώτες!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28′ από το τέρμα του Θεοδωρίση, αλλά κατάφερε, παρά την μέτρια εμφάνιση της, να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ του Τσιρίλο, πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′.

Έτσι ο ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο σερί του εκτός έδρας, από τις 6/11 του 2011, ενώ οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα τους έδινε μεγάλη βαθμολογική… ανάσα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνεχίζει έτσι την κούρσα για την κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, την στιγμή που οι Αγρινιώτες θα πρέπει πλέον να ψάξουν αλλού τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (90’ Μουμίν), Σιόντης (73’ Παλαιολόγος), Άντι (71’ Ονουάτσι), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62’ Παπάζογλου), Λίνο (78’ Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (69’ Νιμανί), Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε