Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Μην σκεφτείτε καν να πουλήσετε τον Σισέ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα αφού ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους διοικούντες να μην ακουμπήσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Το δέσιμο των φίλων του Παναθηναϊκού με τον Γάλλο άσο είναι δεδομένη και η σχέση αυτή έχει γίνει ακόμη πιο δυνατή τη φετινή σεζόν.

Έτσι η αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών είπε στον Δημήτρη Γόντικα: “Δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για οικονομικό πρόβλημα, όταν υπάρχουν τέσσερις ισχυροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να βάλουν λεφτά και να το λύσουν το θέμα. Είναι κρίμα να έχουμε μια τόσο καλή ομάδα με αυτή τη δυναμική και να λέμε πως θα πουλήσουμε παίκτες.

 

Από τη στιγμή όμως που όπως φαίνεται δεν δείχνει κανείς διάθεση να βάλει λεφτά καταλαβαίνουμε πως και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για να τρέξεις την ομάδα. Θέσε όμως προτεραιότητες στο ποιους θα πουλήσεις. Δεν μπορεί να είναι ένας από αυτούς ο Σισέ. Ο κόσμος τον θέλει.”

Ο Δημήτρης Γόντικας εξήγησε στους οπαδούς την κατάσταση στην ομάδα και προανήγγειλε πωλήσεις παικτών στην περίπτωση που δεν ανταποκριθούν οι μέτοχοι στην ΑΜΚ.

Προανήγγειλε πωλήσεις παικτών ο Γόντικας – Ζήτησε κόσμια συμπεριφορά από τους οπαδούς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε