Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μήνυμα… ανακωχής από Δ. Γιαννακόπουλο προς Αγγελόπουλους!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος τείνει χείρα φιλίας προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους, έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους “αιώνιους”.

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε, ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ μιλά για εκτόνωση των τεταμένων σχέσεων των δύο πλευρών για το καλό του αθλήματος και ζητά να πορευτούν μαζί για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. “Μαζί, χέρι-χέρι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά”, αναφέρει.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και με αφετηρία τον επεισοδιακό τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, με αίσθηση απόλυτης υπευθυνότητας και με κυρία στόχευση το κοινό καλό του αθλήματος, το οποίο υπηρετεί με συνέπεια και πάθος η οικογένεια Γιαννακόπουλου τις τελευταίες δεκαετίες, θέλω να δηλώσω τα εξής, ελπίζοντας να βρω συνοδοιπόρους, υπέρμαχους και υποστηρικτές τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Είναι καιρός η “ΜΑΧΗ” να μεταφερθεί εντός των 4 γραμμών του τερέν και όλα τα βλέμματα να στραφούν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές των δυο ομάδων, τα χρυσά παιδιά του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και όλους τους άλλους.

Εμείς, η νέα γενιά παραγόντων του αθλητικού κόσμου, θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, αναγνωρίζοντας και διορθώνοντας-προλαμβάνοντας ανθρώπινες στιγμές έντασης και πάθους, που μοναδικό κίνητρο έχουν την πραγματική και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα μας.

Εμείς, που δίνουμε και τη ζωή μας για το αγωνιστικό μπάσκετ, δεν επιτρέπεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά του φανατισμού και να πυροδοτούμε τα φαινόμενα ανομίας.

Πρέπει εμείς πρώτοι να προασπίσουμε όσα με τεράστιο κόπο έχτισαν οι προκάτοχοί μας και να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά.

Πρώτα και πάνω από όλους εμάς είναι ο αθλητισμός! Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου αυτή κι αν προέρχεται. Δεν επιζητούμε διαξιφισμούς και κονταροκτυπήματα εντός ή εκτός δικαστικών αιθουσών, παρά μόνο πλούσιο θέαμα εντός των αγωνιστικών χώρων, ίση μεταχείριση και δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους.

Ενόψει και των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, κάνω ανοικτό κάλεσμα στους αδελφούς Αγγελόπουλους. Μαζί, χέρι-χέρι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά επ/ ωφελεία του αθλητικού ιδεώδους και συγκεκριμένα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Μα πάνω από όλα, την επάνοδο της ελληνικής οικογένειας στα γήπεδα με αίσθημα ασφάλειας!

Οι περιστάσεις απαιτούν σύνεση, υπευθυνότητα, μεγαλοψυχία, συνένωση δυνάμεων, χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από όλους μας προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα και αν απαιτηθεί να βάλουμε στην άκρη εγωισμούς, σκοπιμότητες και νοοτροπίες που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ας είναι αυτή η ανακοίνωση η απαρχή μιας νέας πιο ελπιδοφόρας πορείας για τον ελληνικό μπασκετικό κόσμο. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στους αθλητές μας, στους ίδιους μας τους φιλάθλους, στη νέα γενιά του αθλητισμού, σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, που περιμένει πολλές ακόμη διακρίσεις από την ελληνική καλαθοσφαίριση».

Διαβάστε ακόμα…

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Δ.Γιαννακόπουλο – Όλοι πάνε στον…αθλητικό δικαστή!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ας τολμήσουν να με βγάλουν απ΄το ΟΑΚΑ!

Απορρίφτηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Ένταση στην ΚΕΔ – “Ο Μπαρτζώκας είπε μέθυσο τον κομισάριο”

Σε απολογία ο Δ. Γιαννακόπουλος

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στον τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σπανούλης: Να καταργηθεί το κύπελλο, δεν μου λέει τίποτα

Στο πλευρό των Αγγελόπουλων οι παίκτες – “Θα χάριζαν όλους τους τίτλους για…”

ΠΣΑΚ: Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει

Αφήνουν μαχαιροβγάλτες να αλωνίζουν στα γήπεδα – Συνέλαβαν δυο οπαδούς για τα αίσχη στον τελικό του μπάσκετ – Ψάχνουν άλλους τρεις

“Ρημαδιό” το Ελληνικό μετά τον τελικό του μπάσκετ – ΦΩΤΟ κ VIDEO 

Το χρονικό των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού (VIDEO)

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος και ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα αίσχη στον τελικό μπάσκετ

Μετά το… θρίαμβο των “ανεγκέφαλων” νίκησε ο Παναθηναϊκός

Οι Σέρβοι το…διέκοψαν – Ξύλο στον τελικό κυπέλλου Ερ.Αστέρας – Παρτιζάν(VIDEO)

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός – “Ζούγκλα” αιωνίων το Ελληνικό

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών – “Κάνετε τα χατίρια αυτών που σας πετάνε πέτρες”!

.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε