Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μήνυμα νίκης από Ιμπαγάσα-Πάντελιτς

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν οι δύο άσοι του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Άριελ Ιμπαγάσα βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Red Store και γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 500 φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι ζήτησαν τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου το ερχόμενο Σάββατο.
 
Φυσικά και οι δύο δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Σέρβο επιθετικό να παίρνει πρώτος τον λόγο.
 
«Η εκδήλωση αυτή είναι ένα καλό ζέσταμα για το ντέρμπι. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί για μας θα σημαίνει επιστροφή στην κορυφή. Είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν δεν την πάρουμε, αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χωρίς φασαρίες», τόνισε αρχικά ο Πάντελιτς.
 
Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι, είπε: «Δεν θα έλεγα τίποτα. Όντως η ομάδα έχει νέους παίκτες, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί (γέλια)».
 
Στη συνέχεια ο Αριέλ Ιμπαγάσα τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ματς και ξέρουμε πώς είναι. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν ένα απλό ματς για να προετοιμαστούμε με ηρεμία. Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά. Είναι ένα ντέρμπι που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε