Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μήνυμα παραμονής από τον Σπυρόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αν και τα πολλά διοικητικά προβλήματα τρομάζουν και δικαιολογημένα τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Σπυρόπουλος δήλωσε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Κατσουράνης: Δεν πρέπει να σβήσει ο Παναθηναϊκός

Με συνέντευξη του στη NOVA, ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε για την απώλεια του τίτλου, το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

Παρά την απώλεια του πρωταθλήματος, καταφέραμε να δημιουργήσετε μια σημαντική βαθμολογική διαφορά ενόψει των πλέι οφ. Πως μπαίνει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα;
Θεωρώ ότι μετά τα τρία ατυχή αποτελέσματα που είχαμε στα τρία ντέρμπι, που ουσιαστικά μας στοίχισαν και τον τίτλο, νομίζω ότι η ομάδα δεν το έβαλε κάτω, έδειξε χαρακτήρα, κέρδισε τα πέντε επόμενα παιχνίδια και κατάφερε να μπει με μια αρκετά καλή συγκομιδή βαθμών στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε και τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Μένει ακόμα αυτή η πικρία για την απώλεια του τίτλου, γνωρίζοντας ότι δώσατε μια μεγάλη μάχη από την αρχή της σεζόν, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος
;
Φυσικά και μένει… Νομίζω ότι στο πρωτάθλημα η σεζόν δεν ήταν και τόσο κακή. Αν κοιτάξουμε και την συγκομιδή νικών… Κάναμε 22 νίκες, μια από τις καλύτερες επιδόσεις τα τελευταία χρόνια… Όπως έχουμε ξαναπεί, έγιναν κάποια πράγματα, τα οποία ήταν περίεργα για όλους μας. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αυτά. Σίγουρα κάναμε και εμείς λάθη, έκαναν φυσικά και οι διοικούντες, ώστε να έρθει αυτό κακό αποτέλεσμα για εμάς και να χάσουμε τελικά τον τίτλο. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που τελειώσαμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ, στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αντίπαλος σας είναι μια ομάδα φορμαρισμένη, με εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα… Τι εικόνα έχεις για τον Ατρόμητο
;
Ο Ατρόμητος κατάφερε εφέτος να συνδυάσει την καλή χρονιά και την συγκομιδή βαθμών που είχε, παίζοντας πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα, που έχει έναν πολύ καλό Έλληνα προπονητή, στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες. Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως για το μεταξύ μας παιχνίδι, νομίζω ότι αφεντικό του παιχνιδιού πρέπει να είμαστε εμείς και πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Θα είναι και λίγο διαφορετικό το παιχνίδι, αφού θα έχετε στο πλευρό σας την παρουσία του κόσμου… Πρέπει να σας έλειψε
Μετά από καιρό, και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να έρθουν στο γήπεδο, παρά την απογοήτευση που έχουν… Στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά μας, τους έχουμε ανάγκη και πιστεύω να τους δώσουμε χαρά, τουλάχιστον στα πλέι οφ.
Κάθε ποδοσφαιριστής όταν είναι σε μια ομάδα που έχει τόσα προβλήματα και λήγει το συμβόλαιο του, σίγουρα σκέφτεται το μέλλον του. Έχω δηλώσει ότι θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα, να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά θέματα, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα και να μείνω στην ομάδα και του χρόνου…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε