Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μήνυμα προς τον κόσμο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αγώνας της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον ΠΑΟΚ που εκτός των αγωνιστικών έχει το μυαλό του και στη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να τονίσει σε όλους τους τόνους την κρισιμότητα που έχει ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να μην δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Μετά την εξαιρετική συμπεριφορά των φιλάθλων μας στον αγώνα εναντίον του Ajax, για την οποία πήραμε τα εύσημα από την UEFA, υπάρχει μπροστά μας η πρόκληση των αγώνων εναντίον της Fenerbahce. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες, λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε η ομάδα μας στον προηγούμενο αγώνα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούνται να προσέλθουν μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στον αγώνα, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο. Η πρόσβαση στα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν επιτρέπεται. Στηρίξτε την ομάδα στην πιο κρίσιμη ευρωπαϊκή της «μάχη» όπως μόνο εσείς ξέρετε, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν υπέρογκες ποινές. Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα και τους φιλάθλους της.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε